Mojoo Customs

Every pair of mojo customs is handpainted and exclusively owned by you!

Uniek

Alle sneakers worden met de hand geschetst en beschilderd dus elke schoen is echt one of a kind! De prijzen voor het customizen liggen rond de €60

Shine

Door alle sneakers van te voren goed te reinigen en te werken met handschoentjes aan zorg ik ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken om besmettingsgevaar.
GET YOUR OWN

Duurzaam

O.a. door alle extra stappen in het customize process zorg ik ervoor dat jouw custom sneakers zo lang mogelijk mee gaan. Zo bestaat de prep fase niet uit 2 maar 4 stappen en volgen er minimaal twee beschermlagen met scratch sealer op punten die extra belast worden.
Stappen
 1. Je neemt contact op met je idee: info@mojoo.nl of via instagram @priscillajenneferr 
 2. Ik stuur een prijsindicatie & digitaal ontwerp
 3. Jij of ik bestel de schoenen
 4. Je ontvangt tussendoor updates
 5. Beschermlagen
 6. Betaling
 7. Ik ga ze inpakken of je komt ze ophalen!

Meer informatie over dit proces klik hier

//www.mojoo.nl/wp-content/uploads/2021/05/C25-5.png
Customs
Schilderijen

Prijzen

Prijsindicatie: gemiddeld rond de €60 euro voor het customizen van een paar volwassenen maat sneakers.

 

Het begint bij €20 euro en is oplopend afhankelijk van de details, design en maat.

Voor prijsindicaties klik hier.

Retour

Customs worden op bestelling gemaakt en kunnen dus NIET retour genomen worden. Heb je echt een hele uitzonderlijke situatie neem dan even contact met mij op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Verzendkosten

Ik verstuur customs alleen via de aangetekende pakketservice van PostNL met track en tracé. De kosten €8,70 zijn voor de ontvanger van de customs en worden meteen op je factuur meegerekend.

Ophalen is ook mogelijk maar enkel als we elkaar (minimaal via via) kennen.

High crease areas

High crease areas (bijvoorbeeld de neus van Nike air force sneakers) zijn gevoeliger voor leerscheurtjes. Het is dan ook niet voor niets dat je meestal ziet dat sneakers alleen aan de zijkant gecustomized en achterkant gecustomized zijn. Dit kan natuurlijk wel en het zal ook zeker niet na een week al lelijk zijn maar dit kan helaas niemand garanderen. Je kunt dit wel voorkomen/vertragen door 'Sneaker Shields' in je schoenen te dragen. Deze zijn o.a. via mij te krijgen.

Aftercare

Hoe zorg je voor je unieke sneakers (en al je andere schoenen)?

 1. Hou ze uit direct zonlicht wanneer je ze niet draagt. Anders droogt het leer op de lange termijn uit en kunnen er scheurtjes in je leer ontstaan.
 2. Leer beschermende/verzorgende schoenen spray is je beste vriend, gebruik het! Ik kan je crep protect spray aanraden.
 3. Bewaar je schoenen op een droge plek, je wilt geen voetschimmel toch?
 4. Verwijder vuil met een vochtig doekje of Angelus easy cleaner voor hardnekkigere vlekken.

 

 

 

Hoe lang blijft de verf zitten?

Op de high crease areas na* (omdat het leer daar zwakker wordt bij gebruik) blijft kwalitatief leerverf erg lang en mooi zitten. Als voorbeeld: mijn neefje van 3 loopt al ruim een kwart jaar op zijn customs. Hij stept ermee door plassen, zit ermee op zijn knieën en gooit ze rond wanneer hij er zin in heeft. Zijn customs zien er nog steeds goed uit!

Je kunt gewoon met je customs door de regen lopen zonder problemen. Ik raad je wel aan het leer goed te verzorgen zodat ze zo lang mogelijk mooi blijven! Dit kan je gewoon doen door de schoenen regelmatig in de spuiten met een goede leerspray. 

 

*Let op: high crease areas (de neus van Air force sneakers bijvoorbeeld) zijn gevoeliger voor leer scheurtjes. Omdat het leer daar gaat knikken ontstaan er scheurtjes in het leer en daarmee ook de verf. Het is dus niet aan te raden die gebieden met donkere kleuren te customizen als je er erg lang plezier van wilt hebben. Twijfel je? Neem dan even contact met mij op. Ik ben altijd eerlijk over wat wel en niet kan óf wel kan maar niet verstandig is.

 

NIET wassen met aceton, terpentine, in de wasmachine of met een schuurspons. Anders tast je zowel het leer als de toplaag aan.

Levertijd

De meest actuele levertijd is te vinden op mijn Instagram @priscillajenneferr

 

Haast bij je bestelling? Bijvoorbeeld i.v.m. een verjaardag. Neem dan contact op wellicht kan ik iets voor je regelen.

Schoonmaken

Vuil kan je het makkelijkst met een zachte vochtige doek eraf vegen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een glas poets doek deze zijn over het algemeen zachter dan handdoekjes. Werkt dat niet dan kan ik je aanraden Angelus easy cleaner te gebruiken. Dit spul is er speciaal gemaakt om custom schoenen te reinigen.

Voorkomen is beter dan genezen. Gebruik regelmatig een speciale spray voor leren schoenen om zowel vuil als uitgedroogd leer tegen te gaan.

Fan-art / geen originelen

Mijn schilderingen zijn in geen enkel opzicht bedoelt om verkocht te worden als imitatie of 1 op 1 (namaak) van merken/series/figuren ect.

Schilderingen met herkenbare merken/series/figuren ect. vallen onder fan art. Dat wil zeggen dat ik inspiratie haal uit bijvoorbeeld een fictioneel karakter uit een tv serie voor een kunstwerk. Hier vraag ik dan ook niet meer voor dan voor het customizen van schoenen waar geen overeenkomsten met bestaande merken/series/figuren ect. op te vinden zijn.

Het is in geen enkel opzicht zo dat merken ect. precies nagemaakt worden voor commerciële verkoop of verkocht worden onder een andere naam dan fan art customs.

https://www.mojoo.nl/wp-content/uploads/2021/05/Customs-5-5-500x1000.jpg

Why Choose Us?

Ik ben hier niet aan begonnen om bakken geld te verdienen & zoveel mogelijk zo snel mogelijk af te raffelen. Dit is voor mij echt een hobby die ik met passie uitvoer. Dat betekent dat er in elk paar customs tijd zit en onverdeelde aandacht.

© Mojoo Customs 2021