Reviews

Omdat het gewoon veel makkelijker is dan een review tool op deze site heb ik besloten hier enkele reviews te plaatsen. Nou snap ik dat je denkt “ja leuk maar dan kan je zelf kiezen wat je wel en niet deelt!” en dat klopt. Maar op Google is Mojoo Customs ook te vinden en de reviews die daar geplaatst worden, daar heb ik geen invloed op.

You do not define your brand, your customers do

Deborah Metselaar:

Echt super blij met mijn custom made Nike sneakers! Priscilla heeft ze precies gemaakt zoals ik in gedachte had. Ik draag ze elke gymsessie, krijg vaak complimenten en de tekeningen blijven er mooi op zitten! I really love it!!

Jennifer van den Acker:

Super blij met de schoenen van MOJOO. Ze zijn nog zoveel mooier geworden dan ik in mijn hoofd had. Priscilla weet heel goed hoe ze je ideeën tot werkelijkheid kan maken en ik kan niet anders zeggen als dat dit mijn nieuwe favo schoenen zijn. Thank you voor de goede zorgen en ik weet je in de toekomst zeker weer te vinden.

Julien den Hartog:

Ik ben super blij met het eindresultaat van mijn schoenen! Ik had ze al bij anderen gezien dus ik wist een klein beetje wat ze kon maar ze heeft mijn verwachting zo ongelooflijk overtroffen ze heeft precies gedaan hoe ik het in mijn hoofd had en meer, haar eigen inbreng over de plaatsing van de initialen vond ik geweldig en staat ook echt super ben er echt blij mee en ben ook zeker van plan in de toekomst weer een paar door haar te laten upgraden!

© Mojoo Customs 2021